Swoply

BOTKYRKA

Ta steget in i vår välfyllda butik i Botkyrka där vi specialiserar oss på allt som har med mobiltelefoner att göra. Om ditt batteri tömmer sig för hastigt eller om din skärm har samlat på sig repor, så står vi beredda att assistera.

Vi är experter på att snabbt identifiera och åtgärda alla typer av mobilproblem. Oavsett vad du stöter på, kan du lita på att vi löser det effektivt. Besök oss för snabb och pålitlig service när din mobil behöver det mest!

Kumla gårdsväg 30, 145 63 Botkyrka

0704862660

Ge din mobil ett andra liv: Byt ut batteriet hos Swoply i Botkyrka

Mobilbatterier har en begränsad livslängd och kan börja förlora sin kapacitet efter bara ett och ett halvt år. Det leder till frustration och oro över att din mobil ska ta slut på energi när du som mest behöver den. På Swoply i Botkyrka förstår vi hur viktigt det är med en pålitlig mobil i vardagen. Därför erbjuder vi snabb och pålitlig batteribyte för att göra din mobil som ny igen. Vi hanterar en mängd olika märken och modeller – från de senaste iPhone-modellerna till Samsung, Sony, Huawei, HTC, Xiaomi och Nokia. Oavsett vilken mobil du har, kan vårt expertteam hjälpa dig. Vi har ett brett sortiment av reservdelar i lager för de mest populära modellerna, och vi kan beställa hem delar för särskilda behov. Kom in till vår butik i Botkyrka och låt oss återställa din mobils liv och prestanda.