Swoply

Om oss på Swoply

>

Swoply

Mer än bara reperation

Swoply är på jakt efter drivna, passionerade och dedikerade individer redo att ansluta sig till vårt team och bidra till företagets tillväxt samt upprätthålla vår standard av högsta kvalitet för att uppnå våra ambitiösa mål.

Med ett team på cirka 35 heltidsanställda strävar vi efter att etablera Swoply som en av Sveriges främsta arbetsplatser, känd för en miljö där medarbetarna inte bara trivs utan också växer professionellt. Vår kultur präglas av utmaningar och karriärmöjligheter i en atmosfär av gemensamt ansvar, där alla bidrar med sin expertis för att överträffa kundförväntningar och skapa minnesvärda upplevelser.

Inom Swoply erbjuder vi en mängd olika roller inom försäljning och telekommunikation, öppna för dem som söker en karriär i denna spännande bransch. Vi värdesätter varje position lika högt och investerar tid i att utveckla och inspirera vår personal, eftersom vi befinner oss i en fas av betydande expansion och regelbundet söker nya talanger att välkomna till vårt växande team.

Varför oss?

Expertservice med personlig touch

Välj oss för oöverträffad expertis inom mobil reperationer, där varje kund behandlas som en del av vår familj. Vårt team av erfarna tekniker är inte bara skickliga i att lösa tekniska problem utan strävar också efter att ge dig en personlig och anpassad serviceupplevelse. Vi lyssnar, vi bryr oss, och vi levererar – alltid med ett leende.

Våra butiker

Du kan hitta oss i Hyllinge, Norsborg och Kristianstad.

Prisgaranti - få alltid det bästa priset
Få alltid bästa pris på våra reparationer. Vi matchar ett lägre pris vid köptillfället.
 
 
Kontakt

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte kom in till en av våra butiker eller maila oss på Info@Swoply.se